The Secret Mollie - Strong Enough For A Man, Made For An Mollie.

Hallux valgus

Det finns så många saker som man kan göra och som är bra att göra för att ta hand om sin hälsa och det är  ju bra att man ser till att man tar hand om den så att ma kan må så passa bra som möjligt. Sne så kan det ju vara saker som man måste ta hänsyn till som man har problem med som att man har hallux valgus och då är det bra att man skaffar bra skor som man kan använda och som man mår bra av att gå i. Som inte trycker på eller förvärrar det besväret som man har.

Viktigt att man tar hand om sina fötter

Ja det är verkligen viktigt att man tar hand om sina fötter och ser till att man har bra skor att gå i så att man orkar att gå och att dom inte blir förstörda av att gå i dom skor som man har.
Ja det finns en hel del som man kan göra och som man mår bra av. Det kan ju vara väldigt skönt att ta en fotbehandling lite då och då så att man känner att man blir lite ompysslad och det är ju så otroligt skönt att bli lite ompysslad så det är värt att lägga lite pengar på det tycker jag. Det känns väldigt skönt efteråt och det är ju underbart när man känner sig lätt om fötterna och ser till att det blir så som man hade tänkt och att det blir så bra som möjligt . Ja det är bra att man gör det man kan för att det ska fungera så bra som möjligt och att det kan bli så som man hade tänkt sig. Och med ett par bra skor så kan man göra mycket som hjälper en att må bättre och så.